welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 23 januari 2017

Geluksvogel...

 


 
Afgelopen weekend waren we in het vogelopvangcentrum in Zundert. Deze Buizerd was daar opgelapt en losgelaten. Ondanks dat hij de vrijheid had, bleef hij nog een paar dagen rondhangen buiten de volières. Slim, want hij weet waar het eten vandaan komt. De verzorgers zijn sociaal genoeg om af en toe een kuiken over het gaas te gooien. Dit doen ze overigens maar sporadisch, en alleen de eerste dagen, want zelfredzaamheid is oh zo belangrijk als je ontslagen bent uit de Ziekenboeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten