welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 31 januari 2017

Titanenstrijd...

Vorig jaar was de led van de Kerkuilen mislukt, er lagen 3 dode kuikens in het nest. Daarna hadden de duiven bezit genomen van het kerkuilennest. Dit jaar wordt 't weer spannend. Ik zie regelmatig, laat in de avond of vroeg in de ochtend als t nog donker is, 2 Kerkuilen onder de kapschuur zitten. Een goed teken en een nieuwe kans op uilskuikens. Maar ook de duif heeft zijn zinnen gezet op de nestkast. Wie oh wie gaat er winnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten