welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 5 februari 2017

Aan banden gelegd...
Een hele groep Kolganzen is neergestreken in de polder waarvan er twee geringd zijn met een lichtgroene halsband. Met de halsbanden krijgt men een goed beeld van de overleving en sterfte van de dieren. Daar is natuurlijk wel hulp bij nodig van mensen die waarnemingen doorgeven. Dus ook ik heb deze Kolganzen geregistreerd op www.geese.org. Leuk dat je dan ook de levensloop deze twee kan zien. Vanaf 2015 gespot in Eemnes tot aan 2017 in de Zonzeelse polder en daartussen in 33 keer op andere plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten