welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 21 februari 2017

Drie zwanen in één klik...

 
 
Toevallig staan er drie verschillende Zwanensoorten op één foto: De Knobbel-zwaan, Zwarte- en Wilde Zwaan. Knobbelzwanen hebben een oranje snavel. De Zwarte Zwaan heeft een rozerode snavel met lichte punt en heeft de langste hals van alle zwanensoorten. (Hij is overigens nooit volledig zwart want hij heeft witte handpennen zoals je kan zien op de 2e vliegende foto). Wilde Zwanen hebben een grote gele driehoekige plek op hun snavel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten