welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 3 februari 2017

Het ganse land...
De hele Zonzeelse polder is vergeven van de Ganzen. Alle soorten en maten komen hier naar toe om te grazen op de graslanden: Brandganzen, Grauwe Ganzen, Canadese Ganzen, Kolganzen. Vorige week zaten er zelfs 42 stuks, zeldzame Dwergganzen uit het Zweedse Lapland. Een aantal waren geringd en 2 hadden een zendertje. Die groep heb ik helaas gemist maar ze hadden wel de krant gehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten