welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 27 februari 2017

Gender...


Een deel van de Rietgorzen trekt in de winter weg, een ander deel blijft in Nederland om in het voorjaar weer terug te komen. Of dit een mannetje of vrouwtje is weet ik niet, want in de winter lijken de heren veel op de dames. Het zwart op hun koppie en keel komt later pas weer terug. Nu hebben ze nog een bruinig kleurtje, en dus niet van de vrouwtjes Rietgors te onderscheiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten