welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 23 november 2020

Mrs. Kestrel & Mr. Blue Sky...
Dit Torenvalkvrouwtje bleef lang tegen de helderblauwe lucht hangen, zelfs toen Brains er onderdoor liep, was ze niet afgeleid. Waarschijnlijk zag ze een (ander) lekker hapje. Naast muizen eten ze ook jonge ratten, kleine vogeltjes, kikkers en regenwormen. Haar gele scherpe klauwen hebben drie tenen naar voren staan en ééntje naar achter. Bijna geen ontkomen aan als je in haar klemvaste klauw terecht komt! 

1 opmerking: