welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 7 november 2020

Statteloelen...

 
Ik moest even terugdenken aan de kindertijd van mijn oudste zoon. Hij kon al zeer vroeg, erg goed praten maar soms hebben kleine kindjes van die heerlijke koddige versprekingen die je blijft koesteren. Zo ook het Sem-woord voor paddenstoelen. Elke herfst als ik ze zie staan zeg ik het zelf, na zo'n 30 jaar, ook nog steeds: Statteloelen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten