welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 29 november 2020

Vogelgriep...

 
Waar een grote groepen vogels bij elkaar komen is het risico op besmetting het grootst. Vooral in de periode dat vogels van broed-naar overwinteringsgebieden trekken vallen de meeste slachtoffers en kunnen zij het virus wereldwijd verspreiden. Bij de recente uitbraak in Nederland zijn vooral Brandganzen het slachtoffer van de Vogelgriep. Er heeft zich hier de laatste tientallen jaren ook een sterk groeiende populatie niet-trekkende broedende brandganzen gevestigd. Hopelijk blijft dit groepje gezond en wel in onze polder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten