welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 28 november 2020

Van Zonnehoed naar Wintermuts...

 

Aan de Echinacea Purpurea worden geneeskrachtige krachten toegedicht, vooral bij verkoudheid en griep. Nu het herfst is lijkt de verdroogde Zonnehoed, zoals de Nederlandse naam klinkt, méér op een warme wintermuts. Zouden de Lieveheersbeestjes er dan ondergekropen zijn in de hoop géén snotneus te krijgen..?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten