welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 4 juli 2014

De boom in...

Zoals jullie wellicht al eerder hebben gelezen hebben wij vanaf ons weilandje goed zicht op de opening van een nestkast waar elk jaar de kerkuilen komen broeden. Deze hangt in de nok van de oude schuur bij de buren. Het blijft een geweldige ervaring om het hele proces te volgen en vooral als de jongen gaan uitvliegen!  Ik sta in die periode dan ook bijna elke avond tot laat buiten gewapend met mijn camera. Deze keer zat ik verscholen onder onze oude beuk. Ik heb heel stil staan wachten in het pikkedonker tot ik boven mijn hoofd èèn van de jongen naar zijn moeder hoorde roepen met het typische blazende/sissende geluid. Op goed geluk mijn lens omhoog gericht en KLIK. Zie hier het resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten