welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 22 juli 2014

Hoera het is een...

Kuiken! Twee van de drie Hollandse Krielkippen hebben samen 21 dagen op het nest gezeten en vandaag is er een eitje uitgekomen. Het is een modern gezin, 2 moeders en een donorvader die niet ècht naar zijn kind omkijkt. De mamaatjes daarentegen wel en ze zijn fel! Je hoeft niet in de buurt van 't kind te komen want dan komen ze krijsend op je af met hun staart omhoog en vleugels gespreid. Dat moet een veilig gevoel zijn voor die kleine prul!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten