welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 3 juli 2014

Furby...

 
Volgens Wikipedia is een Furby: een fantasiedier dat lijkt op een kruising tussen een hamster, een kat en een uil. De eerste 2 dieren zie ik er niet in terug, maar de uil des te beter! Vooral bij de babysteenuiltjes is de vergelijking onmiskenbaar.
Na 4 weken broeden komen de eieren uit. Als de kleintjes dan een week of 5 oud zijn, verlaten ze het nest maar ze zijn nog onhandig met vliegen. Ze worden dan gelukkig nog 6 weken verzorgd door de ouders. Steenuiltjes zijn overdag ook vaak te zien. Ze vinden het heerlijk om te zonnen en tja...dan vallen de oogjes weleens even dicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten