welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 26 juli 2014

Pieuw...

Wat een traktatie, die steenuiltjes die ieder jaar een nest hebben in de oude knotwilgen achter ons weilandje! Elke dag kunnen we ze bewonderen en horen we ze 'pieuwen' (een ander woord kan ik niet bedenken voor het geluid wat ze maken). We hebben begin dit jaar een steenuilenkast gemaakt en in onze oude beuk gehangen. Soms zit er eentje op de kast te zonnen, maar het schijnt dat het een paar jaar kan duren voordat ze er werkelijk gebruik van gaan maken. Maar wie weet....Geduld is een schone zaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten