welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 1 juli 2014

Uit de kast komen...

Anderhalve maand geleden hoorden we voor 't eerst gekrijs in de nestkast. Toen wisten we zeker dat de eieren van de Kerkuil uitgebroed waren. Gelukkig waren we op tijd terug van onze vakantie om het uitvliegen van de jongen te kunnen bijwonen. Heel schuchter komen ze om de beurt even stiekem gluren en als dan uiteindelijk het eerste jong naar buiten durft te komen, volgt de rest vanzelf. Iedere avond in het donker op ons weilandje getuige zijn van dit prachtige schouwspel. Dat is ècht genieten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten