welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 25 juni 2017

Eigen schuld en dikke bulten...Als je nog nooit eerder een Kwak hebt gezien, dan neem je 't op de koop toe dat je belaagd wordt door een hele hoop muggen die zich op je kuiten storten om zich te goed te doen aan je bloed terwijl je door een zompige Italiaans rijstveld sluipt... Moeilijker wordt het wél om dan óók nog een scherpe foto te krijgen, maar dat mag allemaal de pret niet drukken: Hij staat erop!Geen opmerkingen:

Een reactie posten