welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 20 juni 2017

Rap van tong...


De lavendel is een drukbezochte plant door o.a, Bijen, Hommels, Kolibrievlinders en kleine Gewone Wolzwever. Hij lijkt stil te hangen in de lucht maar de vleugeltjes bewegen wel 300 keer per minuut, Zijn pootjes raken daarbij de bloem nog net aan terwijl hij de nectar drinkt met de lange tong die een derde van zijn lichaamslengte is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten