welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 6 juni 2017

Wat hing ons boven 't hoofd...
De Havik is nét een slag zwaarder gebouwd dan een Sperwer. De sterke klauwen kunnen grote prooien aanslaan. Wat deze Havik gevangen had, kan ik niet goed zien maar ik vermoed een Marterachtig beestje zoals bijvoorbeeld een Wezel, Fred, Steenmarter of Boommarter. Ik was wel blij dat hij zijn buit niet liet vallen terwijl ik met mijn camera naar boven tuurde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten