welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 13 juli 2017

(G)een vinkje...

We hebben deze vakantie al weer wat nieuwe vogels en insecten kunnen aanvinken in onze determinatieboekjes. Ook deze Gekraagde Roodstaart hadden we nog niet eerder in levende lijve gezien. Zoals bij zovelen soorten is ook hier dit mannetje feller gekleurd dan de valere vrouwtjes. Alleen de staart is bij beide geslachten even roestrood van kleur. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten