welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 20 juli 2017

Vermakelijk en smakelijk...

Op een landweggetje in Italië werden we verrast door deze Bijeneter die heel veel moeite moest doen om zijn kostje tot zich te nemen. Hij had zich ietwat verkeken op de grootte van zijn prooi, maar liet deze toch mooi niet schieten, Hij was zo druk bezig dat hij ons niet in de gaten had en we hebben op ons gemak zitten kijken of hij het uiteindelijk klaarspeelde en ja hoor!
Het zou zonde zijn om niet de hele serie te plaatsen dus voila!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten