welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 25 juli 2017

Melkdrupje...


De Phegeavlinder heeft blauwzwarte voor- en achtervleugels met half doorschijnende melkwitte vlekjes. Aan die vlekjes dankt hij zijn bijnaam 'Melkdrupje'. Het is een dagactieve nachtvlinder. In Nederland komen ze over het algemeen het meeste voor in Noord-Limburg en Noord-Brabant. Ik ben ze echter nog nooit tegengekomen bij ons in de buurt. Ik moest er blijkbaar voor naar Italië om ze te aanschouwen! Ook al had ik alleen mijn telefoontje bij tijdens de wandeling en is de kwaliteit van de foto's dus niet geweldig: ik was er toch blij mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten