welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 1 juli 2017

Gedreven door aandrijving...Onze eerste vakantiedag was al maanden van te voren ingeregeld door manlief. Het maakte hem niet uit waar we naar toe zouden gaan, áls we maar via Gottmadingen in Duitsland zouden rijden. Daar zit namelijk het Fahr Schlepper Museum. Er is daar enorm veel te bekijken van dit merk en Henk heeft, onder het genot van eine Flasche Rothaus pils, veel info gekregen over het wel en wee van zijn eigen Fahr trekker. Zo blij als een kind in een snoepwinkel! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten