welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 22 juli 2017

Nieuws onder de zon...Het vrouwtje van de Kleine Vuurvlinder paart in haar hele leven slechts één enkele keer. Als die ene keer geweest is, moet zij andere opdringerige mannetjes op afstand door haar vleugels stijf dicht te houden. Na haar paring gaat zij haar eitjes, elk afzonderlijk afzetten aan de onderkant van het blad. Dit gebeurt enkel bij volle zon. Zodra er een wolkje komt, wordt het afzetten van de eitjes meteen onderbroken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten