welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 23 juli 2017

Dudeljoho...

Wie kent het oude kinderliedje nog:
'Kom mee naar buiten allemaal, dan zoeken wij de wielewaal
En horen wij die muzikant, dan is zomer in ‘t land
Dudeljoho klinkt zijn lied, dudeljoho klinkt zijn lied
Dudeljoho en anders niet'


Het geluid van de Wielewaal is bekender dan de vogel zelf, want deze vogels houden zich meestal goed verscholen in de begroeide boomtoppen. Wij hoorden de Wielewaal dus maar we zagen hem niet...totdat ik mijn handige app met vogelgeluiden hard aanzette. Het ongelooflijke gebeurde!
Hij kwam uit de hoge boomkroon op een kale tak zitten en keek om zich heen wie de indringer was. Toen hij door had dat het loos alarm was, vloog hij door naar de volgende boom om zich meteen te verstoppen. Wat een leuke ervaring was dit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten