welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 17 november 2016

17,5 week jong en onbezonnen...


 
Nu heb toch ff een dipje hoor.
Ik ben twee hoektanden verloren en ik kan ze nergens meer vinden..?
Er zitten nu twee dikke bobbels en het jeukt zó erg dat ik overal aan wil knauwen. 
Bovendien zijn m'n ogen door 't wisselen soms  zo rood doorlopen dat ik meer op een bloedhond dan een boxer lijk.... Maar dat is niet 't enige wat me dwars zit.
Ik probeer zo stoer mogelijk te doen, maar echt hard rennen... dat lukt me gewoon nog niet zo goed. Mijn poten (én mijn oren!) vliegen dan alle kanten uit behalve de goede. Vrouwtje zegt dat mijn proporties nog niet kloppen?? Ik ken dat woord helemaal niet!
Ik weet alleen dat ik mezelf een beetje onhandig voel als ik even lekker een sprintje wil trekken en ik word er nog moe van ook. Maar dan neem ik gewoon ff een time-out. Ik gooi m'n kontje gewoon op de grond en dan wacht ik totdat 't vrouwtje me weer heeft ingehaald.

2 opmerkingen: