welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 22 november 2016

Logee...


Toen ik vanmorgen naar de kippenren liep om de deur open te gaan zetten zag ik iets vreemds. Ze zaten ze allemaal beetje angstig op een kluitje in de hoek. Zélfs Gandalf de Haan zat in elkaar gedoken. Toen ik naderde zag ik wat er aan de hand was. Dit vinkenvrouwtje was gisteravond blijkbaar achtergebleven toen ik de deur had gesloten en was nu in paniek aan het rondfladderen zoekend naar een uitweg. Dat was zo opgelost: deur open en weg was ze! Watjes zijn 't, die kippen van mij...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten