welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 25 november 2016

Winterkost...

Gelukkig zijn er hier en daar altijd wel wat eiwitrijke insecten te vinden voor het Winterkoninkje. Alhoewel zijn naam anders doet vermoeden, kan dit kleine vogeltje helemaal niet goed tegen de winterkou. Ze gaan dan met groepje bij elkaar zitten in bijvoorbeeld een holle boomstam. Dat verklaart zijn wetenschappelijke naam Troglodytes, wat holbewoner betekent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten