welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 11 november 2016

Een kerel van een Merel...


In september was er een uitbraak van het Usutu-virus dat veel Merels het leven heeft gekost. Ik heb zelf toen ook een dode merel gevonden in de tuin die waarschijnlijk bezweken was aan het virus. Besmette vogels kan je snel herkennen en omdat ze er futloos en verzwakt uitzien. Ze hebben evenwichtsproblemen en kunnen moeilijk vliegen.  Dit kereltje ziet er gelukkig gezond uit. Ondanks de regen zit hij op z'n gemak en goed in z'n verenpak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten