welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 16 november 2016

Geluk bij een ongeluk...Het gebeurt niet vaak dat ik een Kramsvogel in de tuin zie, dus neem ik voor deze keer genoegen met de niet al te beste foto's die ik snel heb kunnen maken. Kramsvogels zijn gek op appels en bessen van de vuurdoorn. En laat ik die nu allebei in de tuin hebben staan. Dat is een geluk voor ons alle twee. Bij mijn broer is er een Kramsvogel tegen het keukenraam gevlogen. Die had minder geluk helaas. Het arme beestje ligt nu in de vriezer zodat ik hem kan laten opzetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten