welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 14 november 2016

Aai Kraai...

 
Zwarte Kraaien zijn veel schuwer en veel moeilijker te benaderen dan bijvoorbeeld de Kauwen die brutaal genoeg zijn om je tuin te komen bezoeken. Deze Kraai kwam ik tegen tijdens een autoritje in de polder. Toen ik zachtjes 't raampje opendraaide en een foto maakte bleef hij zo braaf zitten dat ik hem bijna aan kon raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten