welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 13 februari 2021

IJskonijn...

         


Op ons weitje hebben we een grote bos takken expres hebben laten liggen zodat egels e.d. hieronder weg kunnen kruipen om te overwinteren hebben ook de wilde konijntjes hun intrek genomen. Ze kunnen knabbelen aan de gesnoeide appeltakken en zoeken her en der wat gras dat niet onder de sneeuw is bedolven. Zo gezellig om te zien! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten