welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 10 februari 2021

Potje met vet...

De koolmees eet in het broedseizoen vooral insecten, spinnen, larven en rupsen. Maar in het najaar en de winter schakelen ze over op olierijke zaden, vruchten en vet. Vandaar dat ze momenteel, samen met de pimpelmees, de meest frequente bezoekertjes zijn van de vogelpindakaas en vetbollen in onze tuin! Wij vinden het erg leuk om te zien dat ze het nodige voer gevonden hebben in deze vrieskou, of liever gezegd in toepasselijke turbotaal: we vinden het VET COOL !

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten