welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 7 februari 2021

Witte wereld...


Eindelijk, het is echt winter! Vanmorgen werden we verrast wakker met een dik pak witte sneeuw. Prachtig om te zien. De wind was wel ijzig koud, maar bijna iedereen die maar enigszins kon, ging naar buiten. Sleeën werden van zolder gehaald, mutsen en handschoenen uit de kast en gaan! Eindelijk een leuke afleiding in deze vervelende corona lockdown.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten