welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 9 mei 2016

Bidden en stelen...
De Visdief lijkt veel op de Noordse Stern maar is kleiner en heeft een zwarte snavelpunt aan zijn rode snavel. In de Biesbosch zagen we er volop en ze doen hun naam eer aan! Ze hangen te bidden in de lucht om vervolgens vliegensvlug naar beneden te duiken om een visje uit het water de pikken en er vandoor te gaan. De boefjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten