welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 16 mei 2016

Verongelijkt...

Deze grote babymerel was met paps en mams uit eten. Bij ons op het gazon gingen zij aan 'tafel' bij het schaaltje kippenvoer. Het was zo grappig om te zien, dat de ouders duidelijk aan het opvoeden waren. Bij elke hap die zij namen ging het bekje van het kleintje wagenwijd open, maar tot zijn stomme verbazing kreeg hij 9 van de 10 keer helemaal niks en aten zij het lekker zelf op. Zelf leren eten dus! Het arme jong keek er af en toe gewoon verontwaardigd van en ik heb staan te genieten, gemeen hè?   (Als je op de eerste foto klikt kan je ze daarna allemaal in het groot zien d.m.v. klikken op de fotostrip, dat is nog leuker!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten