welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 8 mei 2016

Ploegdrievertje...

 
 
Het Witte kwikstaartje komt in heel Nederland voor. Zijn bijnaam is Ploegdrievertje omdat ie graag in de buurt van een trekker of ploeg te vinden is om de insecten en larven te kunnen oppeuzelen die omhoog komen bij het bewerken van het land maar toevallig heb ik ze op 3 andere plaatsen gespot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten