welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 7 mei 2016

Voedseldistributie...

 
 
 


Dit Roodborsttapuit echtpaar heeft een nestje in de slootrand bij het spoor. Deze kraamkamer wordt alleen door het vrouwtje gebouwd. Als de jongen geboren zijn, zorgen ze samen voor het grootbrengen en daar hebben ze een dagtaak aan! Op welk tijdstip ik ook in de polder kom, ze zijn altijd druk in de weer met insecten vangen. Ze hebben zo hun vaste plekjes op het prikkeldraad en de paaltjes in de buurt van hun jongen. Op de foto's zie je om de beurt het vrouwtje met de wat valere kleuren en het mannetje dat feller gekleurd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten