welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 3 mei 2016

Gezelligheid kent geen tijd...

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zit de Zanglijster bij de buren in de top van de Amerikaanse eik zijn riedeltjes af te spelen. Het is géén langslaper en ook geen vroeg-naar-bed type, maar dat mag de pret niet drukken. Ik hoor zijn gezang 10 x liever dan de kandidaten van Idols!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten