welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 10 mei 2016

Met zonder strepen...


Ik zag een witte streep voorbij vliegen in de tuin en dacht: hè, wat is dat nu? Snel liep ik met mijn camera naar buiten en zocht met mijn ogen de tuin af tot ik plots recht boven mij een niet alledaags vogelpiepje hoorde. Daar zat ie dan even, nét lang genoeg op een foto te maken. Waarschijnlijk ontsnapt uit een volière, dit prachtige spierwitte Zebravinkje. Maar zonder strepen dat dan weer wel...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten