welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 19 januari 2021

Charlotte...

De vink wordt ook wel Botvink, Boekvink of Bokvink genoemd. In Vlaanderen hebben ze voor het vogeltje én hun zangriedeltje dezelfde naam: Suskewiet. Maar de allerliefste benaming vind ik toch wel Charlotte, zeker voor dit Vinkenvrouwtje dat steeds in onze tuin de gemorste kruimeltjes van de vetbolletjes komt opsmikkelen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten