welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 28 januari 2021

Lijnenspel...

De boomgaard lijkt voorzien van grote lucifers. Ik heb de arbeiders bezig gezien om alle palen te voorzien van de zwarte doppen, waarschijnlijk bedoeld om straks de appelbomen te kunnen leiden. Het zijn heel wat lange rijen dus een hels karwei! Welke foto vinden jullie het mooiste: zwart-wit of kleur?
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten