welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 13 januari 2021

Foerageren...Dit is een jonge bijna volgroeide Knobbelzwaan, dat zie je aan het bruine verenkleed en aan de grijze kleur van de snavel en poten. Later zal de snavel oranje worden, de poten roze-grijs en zijn verenkleed helder wit. Overal in de weilanden zie je momenteel groepen zwanen foerageren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten