welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 23 januari 2021

Hoera voor Onyx...

Hoera voor Comedy Capers Precious Onyx! Onze jongste Maine Coon is vandaag alweer 13 jaar geworden. Oontje Danoontje is zijn bijnaam en komt uit mijn eerste nestje toen ik mijn cattery nog had. Mijn dochter Lenty wilde dit "koeike" persé houden en daar hebben we geen spijt van gekregen. Hij is nog steeds hetzelfde lieve onnozele slungeltje. We hopen dat hij er nog heel wat jaartjes bij krijgt!
 

1 opmerking:

  1. een beetje laat, maar van harte gefeliciteerd met deze lieverd
    Hartelijke groet,
    Elma

    BeantwoordenVerwijderen