welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 26 januari 2021

Zwart-wit-blauw...



Ogenschijnlijk heeft de Ekster een zwart-wit verenkleed maar er zit ook een vleug van blauw/paars op zijn zwarte veren, zoals je op de eerste foto een beetje ziet. In ieder geval zijn er duidelijk 3 hoofdkleuren op deze foto te zien, zeker met die heldere lucht! Het is nu één van mijn lievelingsvogels maar vroeger kon ik ze wel eens vervloeken als er een groepje van deze rakkers op zondagmorgen, pal naast mijn open slaapkamerraam, op het platdak van de aanbouw zaten te schreeuwen. Ik heb het ze inmiddels vergeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten