welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 2 januari 2021

Kerstrestjes...


Deze kerst lekker máár makkelijk gegeten. Kennen jullie Confit de Canard? Het zijn eendenbouten, die langzaam in hun eigen vet gekonfijt/gegaard worden en dan in datzelfde vet worden ingeblikt. Ze zijn dus erg lang houdbaar. Vroeger werd het vlees op deze manier ingemaakt uit noodzaak, tegenwoordig slechts nog voor de smaak. Samen met de zelfgemaakte stoofpeertjes, Pomme duchesse, spruitjes en een goed glas wijn was het heerlijk!  Het vet dat overbleef heb ik volgestopt met nootjes, zonnepitten, vogelzaad en gedroogde regenwormpjes. Vervolgens laten stollen en manlief 3 gaten laten boren in het blik. Een oude ijzeren plantenhanger gebruikt en voilà!

Bon appetit vogeltjes! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten