welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 5 januari 2021

Spiegelbeeld, vertel eens even...

 

Het ziet er misschien grappig uit maar voor de vogel is dit zeer stressvol. Hij is namelijk in de veronderstelling dat er een indringer zit en die wil hij kost wat kost verdrijven uit zijn territorium. Roodborstjes en Mezen zie je vaak "raamvechten" omdat ze hun eigen spiegelbeeld niet herkennen. Eksters daarentegen herkennen hun eigen spiegelbeeld wel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten