welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 22 maart 2016

Aanvinken...

 
Elke keer als we een vogeltje, vlinder of ander insect voor het eerst 'live' zien strepen we dit aan in onze boeken. Zo ook nu! Sijsjes behoren net als de Putters, die ik gisteren op mijn blog had staan, tot de Vinkachtigen en zij leven dan ook vaak samen in één groep. Beiden houden erg van Elzenpropjes, Sparappels en Berkenkatjes. De Sijsman heeft een zwart kruintje en zijn borst is geelgroen. Het vrouwtje is meer gestreept en ze heeft een grijsgroen hoedje op. Ze is iets valer van kleur maar ik vind het persoonlijk een héél knap meisje, dat Sijsje!Geen opmerkingen:

Een reactie posten