welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 1 maart 2016

Spiegelbeeld...Het verschil tussen een Reebok of een Reegeit kan je aan de achterkant. Ze hebben een witte plek op hun achterste. Dit noemt men de spiegel. Bij de bokken zie je duidelijk 2 witte ronde billen. Bij de dames zoals op de foto hieronder, zie je er nog een soort harig 'staartje' hangen dat hun geslachtsdeel bedekt. Dit noemt men het schortje. Bij onraad spreiden de witte haren zich uit en wordt de spiegel tot wel 1,5 keer zo groot. Zo kunnen ze elkaar ook in het donker goed volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten