welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 5 maart 2016

Toer de Koe nr. 1...In gemeente Drimmelen waar ik woon kan je een rondje Koe doen. Nee daarmee bedoel ik niet letterlijk op de rug van de Koeien! Je kan met je stalen ros de wegwijsbordjes volgen door Made, Wagenberg en Helkant en op die route vijf speciale rundersoorten tegenkomen. Ik zal ze allemaal een keertje de revue laten passeren hier op mijn blog. Dit zijn de Galloways. Ze zijn afkomstig uit het Zuidwesten van Schotland. Over het algemeen zijn ze zwart maar er zijn ook andere kleuren zoals je ziet. Mijn favoriet is de witte Galloway met de donkere accenten. Ook al zien ze er erg aaibaar uit met hun krulletjeshaar en hoorn-loze koppie en lange oorharen.
Het is een zachtaardig ras, maar toch...Het zijn natuurlijk geen boerderijkoeien dus je moet er niet zomaar bij in de wei stappen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten