welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 28 maart 2016

Klein maar dapper...
De kippen en de konijnen krijgen van mij altijd water uit de regenton. Wat schetste mijn verbazing toen ik deze Kleine Watersalamander met een plons uit de gieter in de drinkbak van de nijntjes terecht zag komen. Tja en wie er de moeite waard is om eens goed bekeken te worden, gaat ook op de foto! Voorzichtig heb ik hem opgevist en even op de tuintafel gezet voordat hij zijn vrijheid terugkreeg. Het lijkt hier een hele reus maar in het echt was het diertje maar zo'n 7 cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten